Auto-onnettomuus pyyhkiytyi Tiger Woodsin muistista, ei muista edes ajaneensa

Tiger Woodsin ohjaama auto vaurioitui viime kuussa, kun se paiskautui tien sivuun ja pyöri jälkien perusteella useita kertoja ympäri. AFP / LEHTIKUVA

STT

Golfin supertähti Tiger Woods ei tuoreeltaan muistanut ajaneensa edes autoa, kun viranomaiset kyselivät häneltä, miten hän päätyi ulos tieltä helmikuisessa onnettomuudessa. Woodsin tila selviää Los Angelesin poliisilaitoksen raportista, josta uutisoivat muun muassa USA Today ja Guardian .

– Kolaripaikalla kuljettaja kertoi, ettei muista mitään onnettomuudesta eikä muista edes ajaneensa autoa. Häneltä kysyttiin samat kysymykset myöhemmin sairaalassa, eikä hän muistanut silloinkaan mitään tapahtumista, raportti kertoi.

Woodsin ohjaama auto paiskautui tien sivuun ja pyöri jälkien perusteella useita kertoja ympäri. Kolaripaikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä. Viranomaiset selvittävät, syyllistyikö Woods liikenneturvallisuuden vaarantamiseen esimerkiksi kännykkää käyttämällä. Hän oli autossa yksin.

Woods sai 23. helmikuuta ulosajossa vakavia vammoja jalkoihinsa. Vammat saattavat uhata 45-vuotiaan Woodsin uran jatkoa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut