Hiihtomestari Stina Nilsson saattaa debytoida ampumahiihdon maailmancupissa ensi viikolla

Nilsson antaa viimeisimmät näyttönsä tällä viikolla, kun lajin kakkoskiertue IBU-cup päätetään Itävallan Obertilliachissa. AFP / LEHTIKUVA

STT–TT

Ampumahiihtoon vuosi sitten siirtynyt maastohiihdon olympiavoittaja Stina Nilsson saattaa tehdä maailmancup-debyyttinsä uudessa lajissaan, kun ampumahiihdon maailmancup päättyy ensi viikolla Östersundissa. Ruotsin maajoukkuevalmentaja Johannes Lukas ei ainakaan vielä sulje ovea Nilssonilta.

– Stinalla, kuten kaikilla muillakin, on mahdollisuutensa (cup-joukkueeseen), Lukas pyörittelee.

Nilsson antaa viimeisimmät näyttönsä tällä viikolla, kun lajin kakkoskiertue IBU-cup päätetään Itävallan Obertilliachissa. Uuteen lajiin sopeutuminen on vienyt Nilssonilta aikansa, mutta helmikuussa hän jo väläytteli IBU-cupissa takaa-ajon kahdeksannella sijalla. Hän oli myös mukana toiseksi viestissä yltäneessä Ruotsin joukkueessa.

– Hänelle on tärkeintä päästä kilpailemaan. Katsotaan, miten hän suoriutuu ja miten muut onnistuvat, ja sitten valitsemme joukkueen Östersundiin, Lukas päättää.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut