Käsipallomiehet taipuivat kotitappioon EM-karsinnassa

Suomen Benjamin Helander yritti ohittaa Sveitsin maalivahti Nikola Portnerin Vantaalla torstaina pelatussa ottelussa. Oikealla Sveitsin Lenny Rubin. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten käsipallomaajoukkue jatkaa voitoitta EM-karsintaa. Suomen kolmannessa karsintaottelussa Vantaalla vieraillut Sveitsi oli parempi selkeästi lukemin 32–19. Sveitsille voitto oli ensimmäinen, sillä kuten Suomellakin alla oli tappiot Tanskalle ja Pohjois-Makedonialle.

MM-kisoissa tammikuussa mukana ollut Sveitsi otti ohjat jo varhain. Taukojohto sillä oli 15–8, ja toinenkin puoliaika oli vieraiden hallintaa.

– Pitää hyväksyä tosiasiat, Sveitsi on meitä luokkaa parempi. Kyse ei ole asenteesta, vaan yksinkertaisesti tasosta. Meiltä puuttuu tarvittava rutiini tällaisia vastustajia vastaan pelaamisesta ja kun oli vielä poissa tärkeitä pelaajia, niin tämä näkyi, päävalmentaja Ola Lindgren tiivisti.

Joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina, kun Sveitsi isännöi kotipeliään Schaffhausenissa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut