Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls ja Vilpas etenivät voiton päähän Korisliigan välieristä

Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas etenivät torstain kotipeleissään yhden voiton päähän miesten Korisliigan välieristä. Joukkueet ottivat puolivälieräsarjoissaan kolmannet voittonsa.

Seagulls kukisti Lapuan Kobrat 105–88, ja Vilpas nujersi vasta jatkoajalla Lahti Basketballin 84–81.

Kobrat ei ole pystynyt haastamaan Seagullsia ottelusarjassa eikä pystynyt siihen nytkään. Seagulls voitti ensimmäisen neljänneksen 15 pisteellä ja piti sen jälkeen johtoa turvallisella erolla.

– Lapua pelasi nyt paremmin kuin edellispeleissä ja heitti hyvin kolmosensa, mutta meillä oli vielä paremmat lukemat. Lauantaina meidän pitää pystyä Lapualla samaan, että saamme tämän sarjan poikki, totesi Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Shawn Huff heitti Seagullsille 18 pistettä ja Wayne Martin 17. Kobrista Jordan Loveridge keräsi 29 pistettä ja Nathanial Grimes 17.

Vilpas edellä jatkoajalla

Salossa Lahti Basketball hallitsi 11–0-starttinsa jälkeen ensimmäistä puoliskoa, mutta puolivälin jälkeen Vilpas tavoitti eron, jota ei sen jälkeen paljon ollutkaan. Jatkoajalla Vilpas piti johtoa.

Juho Nenonen nakkasi Vilppaalle 15 pistettä ja Ladarien Griffin 14. Vieraista Nijal Pearson teki 20 ja Brandon Peel 18 pistettä.

Välieräpaikka on Seagullsille ja Vilppaalle katkolla lauantaina Lapualla ja Lahdessa.