Lakers saa tulla toimeen ilman kahta supertähteään – LeBron James loukkasi nilkkansa

LeBron James palasi loukkaantumisen jälkeen vielä hetkeksi kentälle, mutta poistui pian sen jälkeen pukuhuoneeseen jalkaansa linkaten. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Koripalloilun NBA-sarjan viime kauden mestarijoukkue Los Angeles Lakers koki ison takaiskun, kun joukkueen tähtipelaaja LeBron James loukkasi nilkkansa Atlanta Hawksia vastaan.

James oli kaksinkamppailussa Atlantan Solomon Hillin kanssa ja kaatui tilanteen päätteeksi tuskaisena Lakersin kotihallin Staples Centerin parketille. 36-vuotias tähtipelaaja loukkasi tilanteessa oikean nilkkansa.

James palasi loukkaantumisen jälkeen vielä hetkeksi kentälle ja upotti yhden kolmosen, mutta poistui pian sen jälkeen pukuhuoneeseen jalkaansa linkaten. Kolmonen nosti Jamesin pistesaldon 11:een ja piti elossa hänen 1 036 peräkkäisen vähintään kymmenen pistettä tuottaneen ottelun sarjansa. Tilaston kakkosena on Michael Jordan (866).

Useat amerikkalaiset tiedotusvälineet raportoivat, että Jamesin odotetaan olevan sivussa useita viikkoja. Joukkueen toinen supertähti Anthony Davis on myös sivussa pohjevamman takia.

– Mikään ei suututa ja sureta minua enempää kuin se, että en ole joukkuekaverieni käytettävissä. Olen loukkaantunut sisältä ja ulkoa. Toipuminen alkaa nyt. Tulen pian takaisin kuin en olisi poissa ollutkaan, James kirjoitti Twitterissä.

Lakers hävisi ottelun Atlantaa vastaan pistein 94–99.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut