Ympyrä sulkeutuu – Jukka Eronen palaa salibandyhommiin Keravalle

Jukka Eronen aloitti valmennustaipaleensa aikoinaan Keravan Kisa-Veikoissa. Nyt mies alkaa johtaa Blackbirdsin naisia kohti menestystä. Blackbirds

Kokenut valmentaja Jukka Eronen palaa Keravalle ja Blackbirds Unitedin naisten salibandyjoukkueen päävalmentajaksi.

Huippuvalmentajatutkinnon suorittanut Eronen on valmentanut nais- ja tyttöjoukkueita yhteensä jo noin 30 vuoden ajan. Hän aloitti valmentamisen aikanaan keravalaisessa KKV:ssä ja on sen jälkeen valmentanut Korson Kaiussa, nurmijärveläisessä SB-Prossa ja sipoolaisessa ÅIF:ssä.

Erosella on kokemusta valmentamisesta naisten liigassa ja naisten ykkösdivisioonassa. Divarissa pelaavaan Blackbirdsin naisten edustusjoukkueeseen Eronen tulee yhden välivuoden jälkeen SB-Pron A-tyttöjen valmentajan paikalta.

Eronen on jo lyönyt pöytään ainakin osatavoitteita, joihin keravalainen naissalibandy jatkossa tähtää.

– Keravalainen naissäbä pitäisi saada takaisin korkeimmalle sarjatasolle. Ensi kauden tavoitteena näen nousun ykkösdivisioonan keskikastiin ja seuraavalla kaudella tavoitteena voisi olla jo paikka nousukarsinnoista liigaan. Tyttöjunioritoimintaan meidän täytyy saada mukaan lisää pelaajia, Eronen kertoo seuran tiedotteessa.

Kuten todettua, on Eronen viihtynyt pitkään tyttö- ja naissalibandyn parissa. Sitä kautta myös alueen pelaajat ovat hänelle hyvinkin tuttuja.

– Joukkueessa on jonkin verran pelaajia, jotka tiedän etukäteen. Nais- ja tyttösalibandyä seuranneena ja vetäneenä olen esimerkiksi nähnyt osan pelaajista pelaamassa meitä vastaan. Ja kukapa tietää, vaikka joukkueeseen liittyisi mukaan aiemmin valmentamiani pelaajia, Eronen vinkkaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut