Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Enzo Victory valloitti Vermon rytäkästä huolimatta – ”Aikamoinen hässäkkä”

Kauhavalaisen Antti Ala-Rantalan valmentama ja ohjastama Enzo Victory oli mukana Vermon takasuoran kolarinpoikasessa, mutta siitä selvittyään tanskalaisruuna pisteli loppua parhaiten ja ehti vielä tukalista asemista parhaaksi.

Kaksi voittoa puserossa Vermon keskiviikkoraveihin saapunut Enzo Victory suuntasi kiriinsä päätöslenkillä. 5-vuotias ei ehtinyt asemiaan juurikaan parannella ennen kuin sen ja kanssakilpailijan pyörät menivät limittäin siten, että Enzo Victoryn vauhti hidastui rajusti. Ruuna jäi kärjestä kauas, mutta rymisteli vielä väkevästi hallittuun voittoon.

– Haukkasi kärryt hakauksiin oikein kunnolla. Kerran päästiin jo irti, mutta sitten haukkasi uudestaan. Aikamoinen hässäkkä, joka oli monen sattuman summa. Heti kun päästiin vauhtiin uudestaan, näin että hevonen ehtii vielä voittoon, Antti Ala-Rantala myhäili voittajahaastattelussa.

Jacques Hyneman loisti

Piia Sjöblomin valmentama ja osaomistama Jacques Hyneman jatkoi voittokannassa upean juoksun päätteeksi. 5-vuotias laukkasi alussa, mutta kiersi vastustajansa vielä kevyennäköisesti.

– Luotan hevoseen aika paljon, se on tehnyt tosi hyviä juoksuja, Tapio Perttunen kehui. – Maalisuoralle kun sain hevosen ja sen löysäsin vauhtiin, tuli se tosi hienosti ja voitti vielä varmasti.

Tammikuussa edellisen kerran kisahommissa nähty Uljas Suomalainen palasi tauolta hienovireisenä. Tapio Perttusen treenattava sai edullisen juoksun johtavan takana, josta kiri hallittuun yllätysvoittoon.

Toto65-ykköstiloihin ylsivät myös Marlon Dee, Stonecapes Picasso ja Samvais. Täysosumalla voitti 1267,49 euroa, viidellä oikein sai 46,58 e.

Suomenhevosten Montén SM-karsinnan voittomatsi oli äärimmäisen tasainen. Taru Aholan ratsastama Aarian Hermanni taisteli kärkipaikalta parhaaksi, vaikka rinnalla kirittänyt Jenni Koskelan ajokki Villihiisi kävi jo maalisuoralla edellä.