Kerava avaa sisäliikuntatilat alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan

Kerava avaa sisäliikuntatilat alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan heti vapun jälkeen. Arkisto / Mikko Mannonen

Heikki Löfman

Keravan kaupungin liikuntapalvelut on tiedottanut kaupungissa toimiville seuroille, että Keravalla avataan sisäliikuntatilat alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan heti vappuviikonlopun jälkeen eli maanantaista 3.5. alkaen.

Viime aikoina harrastustoiminta sisätiloissa on ollut sallittua pienryhmissä vain vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneille.

Keravalla pyydetään tarkistamaan, että eri harrastusvuorovaraukset ovat ajan tasalla. Mahdolliset muutokset voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen tilavaraukset@kerava.fi tai ne voi tehdä itse Timmi-järjestelmässä.

Harrastusryhmän koko on jatkossakin maksimissaan 10 harrastajaa. Suurissa tiloissa voi kuitenkin toimia useampi ryhmä siten, että ryhmät eivät ole kontaktissa keskenään.

Toiminnassa on noudatettava viranomaisten terveysturvallisuusohjeita muun muassa turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä. Ohjeiden valvonnasta vastaa toiminnan järjestäjä.

Keusoten johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen kertoo Keski-Uusimaalle tekstiviestitse, että Keusoten seuraava rajoituksiin liittyvä tilannekatsaus pidetään maanantaina.

Silloin voidaan odottaa lisätietoa muun muassa Järvenpään ja Tuusulan rajoituksista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut