Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Magical Princess loisti Derbyn Tammachampionissa Vermossa – torjui An-Dorran

Pekka Korven suojatti Magical Princess ei antanut An-Dorralle ja kumppaneille mitään palaa Vermon 4-vuotiaiden tammalähdössä.

Korven valmentama ja ohjastama Magical Princess joutui rehkimään kärkipaikan eteen rajusti, ja jo kirilenkin alussa vauhti kiihtyi jälleen merkittävästi. Märällä radalla moni ravuri olisi antanut lopussa periksi, mutta Magical Princess karkasi ylivoimaiseen 12 000 euron arvoiseen voittoon.

– Kovaa mentiin alku. Ajattelin, että mitenhän lopussa käy, mutta tamma oli kyllä hyvä tänään, Korpi myhäili.

Tommi Kylliäisen ajama Nutcracker tuikkasi yllätyshopealle ennen Betty Roofia.

Takaisin voittokantaan kärkipaikalta

Markku Niemisen tallin Skyfall Shinen yhdeksän ykköstilan putki katkesi Finlandia-sunnuntaina, kun 5-vuotias jäi kivikovassa lähdössä tukalista lähtöasetelmista seitsemänneksi.

Vermon viisivuotislähdössä Skyfall Shine pääsi matkaan huippupaikalta ykkösradalta, eikä jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä. Iikka Nurmosen ajokki ei saanut kiihdytysvaiheessa, eikä myöskään matkalla haastetta, ja Hamkari Oy:n kasvattamalla ja omistamalla ruunalla ei ollut vaikeuksia hallita lähtöä maaliin saakka.

Sähköä ilmassa

Mikkeliläisen Satu Juntusen valmentama ja omistama Sähköäijä esitti kylmäveristen ryhmäajossa parastaan. Hannu Torvisen ajokki jäi vaativalle juoksupaikalle toiselle radalle ilman vetoapua, josta vyöryi väkisin vetotöistä vastanneen Heporixin ohi.

A.V. Marttilan Tammasarjassa Esa Holopaisen ohjastama Ciiran Tähti teki kärkipaikalta urhean kilpailun ja torjui voittotaistelussa Hetviinan ja Liisan Tulilinnun.

Teräsmiesliigassa Juha Utala riisti Piece Of Heron kanssa keulapaikan puolimatkassa ja hallitsi pitkän matkan kisaa maaliin asti.

Hirmuluokkaisen Stonecapes Picasson meno ei valmentaja Jukka-Pekka Hukkasta ennen lähtöä miellyttänyt, mutta niin vain ori spurttasi napakasti voittoon.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 247,07 euroa, viidellä oikein lunasti 9,99 e.