Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mask Off hyvässä vauhdissa kohti Derbyä – Ice Wine oli paras Tammatähdessä

Tapio Perttusen tallin derbytoivo Mask Off osoitti Vermossa olevansa kovassa kunnossa loppukuusta kilpailtavien Suuren Suomalaisen Derbyn karsintojen alla. Tammatähdessä Ice Wine tuikki kirkkaasti.

Perttusen ohjastama ja valmentama Mask Off kohtasi rahasarjassa pääosin vanhempia ravureita. Valjakko matkasi takajoukoissa, josta esitti vauhdikkaan kirin. 4-vuotias ehti hallittuun ykköstilaan, joka oli oriin kauden ensimmäinen.

– Meillä on ollut monta kertaa erittäin huonoja lähtöpaikkoja, ja sen takia juoksutkin ovat menneet huonosti, Perttunen selvensi sitä, miksei Mask Off ole vielä tänä vuonna voitoilla mässäillyt.

– Derbyyn tähdätään, ja tämä oli valmistautumista karsintoihin. Ikäluokan parhaat tammat ovat mielestäni Euroopan huippuja ja muutama kova orikin on, mutta onnistuessaan tällä on mahdollisuus ottaa finaalipaikka.

Kovia tammasuorituksia

Tammatähti-lähdössä Jarmo Saarelan ohjastama Lady Luck höyrysi kaukana muiden edellä avauskierroksen kerrassaan 1.09,5-vauhdilla. Vauhdinpito painoi tamman jaloissa lopussa sen verran, että toisena matkannut Ice Wine kuittasi lopussa ohi voittoon ennätyksellään 1.10,9aly.

Juha Utalan valmennuksesta aloittanut Gal Gadot Racing teki merkittävän tasonnoston ja oli erittäin vakuuttava voittaja toiselta radalta ilman vetoapua. Myös seuraavassa lähdössä nähtiin tammayllättäjä, kun Isto Kuisman tallin Bean Dream veti alusta loppuun.

Seppo Markkulan ohjastaman Capercaillie Cockin kiri oli voittoisa. Iikka Nurmosen ohjastama ja valmentama Amazing Warrior hallitsi lähtöään keulapaikalta.

Toto65-pelin täysosumalla lunasti 33408,01 euroa, viidellä oikein sai 574,56 e.

Nuorten ohjastajien kilpailusarjassa Salamakypärissä taisto pysyi tiukkana loppuun asti. Jere Hurmeen ajama Burnout sai lopussa kiriväylän ja spurttasi napakasti parhaaksi ennen Vilja Kivistä ja Caviar Creationia. Milla Markkanen narutteli Shining Armorin pronssisijalle.