Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahden tappiottomien pelien putki katkesi tylysti Hakan käsittelyssä

Kaikki putket katkeavat joskus, niin myös FC Lahden 12 kamppailun mittainen tappiottomien pelien sarja miesten jalkapalloliigassa, kun lahtelaiset hävisivät kotonaan Valkeakosken Hakalle 0–2. Oliko lahtelaisten nuhaiseen peliesitykseen syynä niin sanottu epäonnen päivä: perjantai ja 13. päivä?

Haka tuli joka tapauksessa Lahteen taistelemaan ja palkittiin täysin ansaitulla vierasvoitolla. Valkeakoskelaisten molemmista osumista vastasi itävaltalaishyökkääjä Aleksandar Vucenovic. Kummatkin maalit syntyivät avauspuoliajalla. Maalit olivat Vucenovicin kauden toinen ja kolmas.

– Meidän sisäisen maalipörssin kärkipaikalla on tähän asti ollut vasen pakki. Onneksi nyt myös oikea hyökkääjä sai onnistumisia. Se tekee hyvää, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoi tyytyväisenä.

Haka oli tehnyt edellisen kerran kaksi maalia tai enemmän 29. toukokuuta. Silloin joukkue kukisti KuPSin 2–1.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli antoi kaiken kunnian vastustajalle.

– Haka pelasi hyvin. Tiesimme, että vastustaja osaa rankaista virheistämme sekä tilanteenvaihdoista, ja kas kummaa, molemmat maalit syntyivät niiden jälkeen, Zeneli harmitteli.