Kiteellä kuohuu: Superpesispelaaja pois tämän ja ensi kauden joukkueesta

Ikonen on pelannut Kiteellä vuodesta 2018 lähtien. / LEHTIKUVA

STT

Miesten Superpesiksen alempaan keskikastiin lukeutuva Kiteen Pallo on vapauttanut Valentin Ikosen joukkueen vahvuudesta. Ikonen, 25, ei ole loppukauden aikana joukkueen mukana eikä jatka joukkueessa ensi kaudellakaan.

– Kiteen Pallossa katsotaan, että Ikosen vapauttaminen joukkueen vahvuudesta vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa. Tämä on seura- ja valmennusjohdon yhteinen päätös, ja asiasta ei tiedoteta enempää, seuran verkkosivuilla kirjoitettiin .

Ikonen aloitti Superpesiksessä vuonna 2012 Hyvinkään Tahkossa ja on edustanut pääsarjatasolla myös Kouvolan Pallonlyöjiä ja Imatran Pallo-Veikkoja. Kiteelle hän siirtyi kaudeksi 2018.

– Kiteen Pallo haluaa kiittää Valentinia yhteisistä vuosista sekä toivottaa onnea ja menestystä tulevaan, seura kirjoitti.

Kitee on sarjassa 11:ntenä, kun runkosarja lähestyy loppua. Pudotuspeleihin on matkaa keskiarvolla mitattuna 0,17 pistettä.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut