KP-75, TuPS ja PKKU jatkavat yhteistyötä – tyttöjen pelaajapolku uudistuu

Keravan Pallo -75, Tuusulan Palloseura ja Pallokerho Keski-Uusimaa ovat solmineet sopimuksen yhteistyön jatkumisesta vuoteen 2024 asti.

Seurat viestivät, että yhteistyön ansiosta ne pystyvät tarjoamaan laadukkaan pelaajapolun kilpa-, haaste- ja harrastetasoilla niin tytöille kuin pojille 12-vuotiaasta eteenpäin.

Pojilla yhteistyö jatkuu ennallaan eli 12-vuotiaana KP-75:n ja TuPSin pelaajat jatkavat jalkapalloa joko yhteisjoukkueessa tai siirtyvät kilpatasolle Pallokerho Keski-Uusimaan joukkueeseen.

Tyttöjen pelaajapolku puolestaan uudistuu. Kaudesta 2022 alkaen seurat vahvistavat yhteistyötään tarjotakseen kaikille tytöille aiempaa paremman mahdollisuuden jalkapalloharrastukselle niin kilpa-, haaste- kuin harrastetasolla.

Uudessa mallissa 12-vuotiaille tytöille muodostetaan kolmen seuran yhden ikäluokan yhteisjoukkue, jonka puitteissa ikäluokan tytöille järjestetään kilpa-, haaste- ja harrastetason toimintaa.

Seurat näkevät, että uudessa mallissa voidaan aiempaa paremmin ja joustavammin huomioida pelaajien kehityksen yksilölliset tarpeet ja tarjota kaikille pelaajille omaa kehitystasoa ja -tavoitteita vastaavaa harjoitus- ja pelitoimintaa.

Nyt solmittu sopimus kattaa kaudet 2022–2024.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut