Samuli Kärkkäinen hakee nousua EBU:n arvolistoille

Järvenpääläinen Samuli Kärkkäinen ottelee Vantaa Boxing Night 2022 -tapahtuman pääottelussa. Arkisto / Robert Monstovics

Pro Boxing Team Finland järjestää seuraavan ammattinyrkkeilyiltansa Vantaalla Myyrmäen Urheilutalolla lauantai-iltana 5.2.2022.

Vähintään kuuden ottelun mittaisen Vantaa Boxing Night 2022 -nyrkkeilyillan päätähtenä nyrkkeilee Euroopan arvolistalle nousua hakeva järvenpääläinen Samuli Kärkkäinen (14–1, 7 KO). Edellisen kerran ”Lalonde” Kärkkäinen nousi kehään elokuussa Savonlinnassa, missä hän hankki kolmannen erän keskeytysvoiton virolaisvastustajastaan.

Koronapandemian aiheuttaman tauon aikana Juho Tolppolan johtama Pro Boxing Team Finland ei ole levännyt laakereillaan, vaan talli on solminut valtakunnallisen tv-sopimuksen AlfaTV-kanavan kanssa koskien helmikuista Vantaan nyrkkeilyiltaa.

– Tv-sopimus on merkittävä profiilin nosto tallillemme, mutta samalla se toimii myös laaduntakeena yleisölle, että panostamme kaikkemme laadukkaisiin otteluihin ja pyrimme tuomaan ainakin osan vastustajista Briteistä, missä nyrkkeilijät ovat tunnetusti periksi antamattomia taistelijoita, Tolppola sanoo tiedotteessa.

Hän kertoo, että tallin nyrkkeilijät ovat tehneet salilla paljon töitä ollakseen täydessä tikissä kotikehässä.

– Erityisesti Kärkkäiselle on luvassa sellainen testiottelu, jonka voitolla uskomme ´Lalonden´ nousevan EBU:n (European Boxing Union) arvolistoille, kommentoi promoottori Tolppola.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut