Joonas Rinnetmäki siirtyy Haukoista Lohi-paitaan

Joonas Rinnetmäki nousi viime kausina Haukkojen luottopelaajaksi. Nyt miehen ura jatkuu Mestiksessä. Arkisto / Heikki Löfman

Heikki Löfman

Järvenpään Haukoissa useamman kauden ajan jääkiekon miesten Suomi-sarjaa pelannut ja KJT Haukkojen junioreistakin tuttu laitahyökkääjä Joonas Rinnetmäki on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan kanssa. Keski-Uusimaa ennakoi Kiekko-Vantaan nyt julkaisemaa siirtoa jo Haukkojen kausiennakossa.

Viime viikolla Kiekko-Vantaan vahvuuteen matkannut energinen sekä nopeajalkainen Rinnetmäki vakuutti "Lohen" seurajohdon tryout-jaksollaan.

– Rintsi tuli päivästä yksi alkaen hienosti sisään joukkueeseen ja osoitti jäällä kykynsä. Hän tuo joukkueeseen energiaa, nopeutta ja taklausvoimaa, eikä arkaile mennä tilanteisiin ja tekee hommia joukkueen eteen. Kopissa annettu lempinimi Torpedo kuvastaa häntä hyvin pelaajana, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo seuran tiedotteessa.

Rinnetmäki, 24, on pelannut kolme edellistä kautta Suomi-sarjaa Haukoissa. Viime kaudella hän oli isossa roolissa viemässä järvenpääläisiä finaaleihin ja saalisti 19 runkosarjaottelussa tehot 5+7=12. Kahdeksassa pudotuspelissä mies iski neljä maalia.

Rinnetmäki on varsin tuttu pelaaja myös Kiekko-Vantaan tuusulalaiselle apuvalmentajalle Jani Manniselle, sillä miehillä on yhteistä historiaa KJT Haukkojen U20-ikäluokan joukkueesta.

– Hyvät fiilikset tulla tänne. Innolla odotan tulevaa. Olen mielestäni sähäkkä, monipuolinen ja luisteluvoimainen pelaaja, joka laittaa aina kaiken likoon, Rinnetmäki kertoo Kiekko-Vantaan sivuilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut