Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anssi Suhonen ja Ville Koski taas mukana Pikkuhuuhkajien EM-karsintaryhmässä

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue jatkaa EM-karsintoja lokakuussa. Pikkuhuuhkajat kohtaa Azerbaidžanin Sumgayitissa perjantaina 8. lokakuuta ja Itävallan Tampereella neljä päivää myöhemmin eli tiistaina 12. lokakuuta.

Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt Pikkuhuuhkajien joukkueeseen kolme maalivahtia sekä 20 kenttäpelaajaa, joiden joukossa ovat TuPSin ja PKKU:n kautta nykyiseen seuraansa FC Honkaan matkannut Ville Koski sekä JäPS-kasvatti, HSV:ssä Saksassa pelaava Anssi Suhonen.

Palloliitto tiedottaa, että maanantaina 4. lokakuuta Helsingissä kokoontuva Suomen ryhmä on lähes sama kuin syyskuun maaotteluissa, sillä uutena nimenä mukaan nimettiin vain Santeri Väänänen. Lisäksi Terry Ablade, joka joutui loukkaantumisen takia jättämään syyskuun maaottelut väliin, on palannut pelikuntoon.

Suomi avasi EM-karsinnat syyskuussa voittamalla Viron vieraissa ja taipuen kotitappioon Kroatialle. Karsinnoissa pelataan paikoista Romaniassa ja Georgiassa kesällä 2023 pelattavaan ikäluokan EM-lopputurnaukseen.