Keski-Uusimaa-rastien kausi 2021 päättyy torstaina Keinukalliolle

Kuntosuunnistuskauden 2021 Keski-Uusimaa-rastien päätöstapahtuma on torstaina 21. lokakuuta Keinukallion lähimaastoissa. Tapahtumakeskuksena on Keinukallion kahvio alapysäköintialueen ja linja-autopysäkin vieressä.

Henkilöautoille opastus löytyy Vanhan Lahdentien (140) ja Keravantien (148) risteyksestä ja Sipoon suunnasta tuleville Keravantien (148) ja Keinukalliontien risteyksestä. Tapahtumakeskukseen kulkee myös bussi 978 välillä Keravan rautatieasema–Sorsakorpi–Keinukallio.

Maastoon voi lähteä joko valoisaan tai hämärään aikaan normaalina päiväsuunnistuksena klo 16–17 tai pimeässä yösuunnistuksena klo 18.30–19.30. Maali sulkeutuu klo 21.00. Aurinko laskee klo 17.53.

Tapahtumakeskuksessa on mahdollisuus ostaa makkaraa nuotiolla paistettavaksi ja mehua. Ratamestarina on Harry Perälä. Rasteilla on heijastimet. Kaikkien ratojen yhteinen maali on Keinukallion kahviolla.

Omatoimirasteilla tapahtuman jälkeen 27.10. saakka on peuranmetsästyksen takia ainoastaan kolmen kilometrin helppo rata.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut