Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukon Mikko Petman viihtyy kotikaupungissaan vierasväreissä, SaiPan Virta tuskaili omiaan

SaiPa-vierailut tuppaavat olemaan Liigassa onnistuneita Lukon Mikko Petmanille. Lappeenrannassa syntynyt hyökkääjä on iskenyt jääkiekkoliigan runkosarjan 130 pelissä neljä vierasmaalia, ja näistä kaksi on syntynyt Lappeenrannassa.

Lukko peittosi SaiPan keskiviikkona 5–2.

– En osaa sanoa tuon taustoja, ehkä kyse on tuurista. On kiva päästä käymään kotona, isä on katsomossa, voittomaalintekijä Petman kertoi maalivireestään Lappeenrannassa.

Nimi Petman on ollut kuuma SaiPan kultakypärä Ville Petmanin ansiosta. Vanhempi veli saalisti syötön korttitalon murtumisessa kauden summan ollessa jo 6+6=12. Veljeksistä parempi runkosarjan piste-ennätys on Lukko-Petmanin viimekautinen 7+7=14.

Lappeenrannan Kisapuiston katsomossa oli kourallinen Lukko-faneja, jotka lähettivät plakaatilla kiitoksen kultavalmentaja Pekka Virralle. Hän kohtasi Lukon ensimmäistä kertaa sarjapelissä.

– Olen yrittänyt luoda uskoa monessa käänteessä, mutta pikkuhiljaa odotan vastareaktioita. Ei tämä saisi olla luokkaretki, jossa lelut heitetään nurkkaan, jos ei ole kivaa, Virta maalaili.