Hurrikaani-Loimaa otti avausvoittonsa lentopallon Mestaruusliigassa nuorten yleispelaajien "suonenvedoilla"

Hakkuri Antti Ropposen Hurrikaani-Loimaa otti kauden avausvoittonsa Mestaruusliigassa. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Hurrikaani-Loimaan nuoret yleispelaajat Aleksi Muukkonen ja Luka Marttila onnistuivat keskiviikkona erinomaisesti vastaanotossa, mikä mahdollisti monipuolisen hyökkäyspelin Raisiossa.

Näin Jussi Heinon valmentama joukkue otti kauden avausvoittonsa viidennessä Mestaruusliigan ottelussaan, kun Loimu kaatui 3–1.

– Hyvä vastaanotto rauhoitti peliämme ja näin pystyimme hyökkäämään laajalla rintamalla. Nuorten hyvä peli voi olla suonenvetokin, tämä oli vain yksi peli, Heino kommentoi hieman sarkastisesti.

Hakkuri Antti Ropponen teki kovilla prosenteilla 26 pistettä, Marttila 20 ja Muukkonen 17. Molemmat keskipelaajat Aleksi Kaatrasalo ja Miro Leinonen tekivät vain kaksi hyökkäysvirhettä. Vastaanotossa myös libero Peter Vuorinen pelasi erinomaisen ottelun.

Iranilainen Ali Fazli oli totutusti Loimun tehokkain, nyt pisteitä kertyi 22. Yleispelaajista Väinö Rahko teki 15 pistettä, mutta latvialainen Kristaps Smits vain kahdeksan.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut