Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terveydelliset syyt pakottivat Hyvärisen ja Niskasen sivuun Davosin kilpailusta

Suomen maastohiihtomaajoukkueen Perttu Hyvärinen ja Iivo Niskanen eivät osallistu sunnuntaina Davosissa hiihdettävään miesten maailmancupin 15 kilometrin vapaan kilpailuun. Hiihtoliitto kertoi Twitterissä poisjäännin perusteeksi terveydelliset syyt.

Niskanen hiihti henkilökohtaisen kilpailun maaliin viimeksi Rukalla kaksi viikkoa sitten. Hän voitti perinteisen 15 kilometrin kilpailun, mutta jätti kovan pakkasen takia väliin seuraavan päivän vapaan takaa-ajon. Viikkoa myöhemmin hän keskeytti Lillehammerin 15 kilometrin vapaan kilpailun, mutta tokeni seuraavan päivän viestiin.

Hyvärinen urakoi Rukalla molemmat normaalimatkan kilpailut ja pääsi Lillehammerissa maaliin henkilökohtaisessa kilpailussa. Hän osallistui myös viestiin.

Sveitsin Davosissa hiihdettiin lauantaina vapaan sprintit, joissa Suomen miehistä parhaiten sijoittui Juuso Haarala (27:s) ja naisista Krista Pärmäkoski (17:s).