Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagullsin vieraspelien voittokulku katkesi Kotkassa

Viisi edellistä vieraspeliään miesten Korisliigassa voittanut Helsinki Seagulls hävisi tiistaina selvästi Kotkassa, kun KTP-Basket tuotti helsinkiläisille kauden toistaiseksi suurimman tappion 96–80-voitollaan.

Edellisessä kotipelissään Seagulls sortui heikkoon korintekoon ja jäi 54 pisteeseen. Nyt Kotkassa petti puolustus, kun helsinkiläisten koriin iskettiin ensi kertaa tällä kaudella liki sata pistettä.

Sarjataulukon kakkosen ja nelosen kärkipään peli eteni alkuminuuttien jälkeen kotijohdossa, joka kasvoi kolmannen jakson lopussa 21 pisteeseen. Seagulls ei saanut viimeisellä kympillä kunnon kirivaihdetta päälle.

– Peli eteni taktiikkamme mukaisesti, kun olimme aggressiivisia sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Meillä oli vähän kokoylivoimaa, jonka ansiosta runttasimme korille oikein kunnolla ja hallitsimme korinalustoja, myhäili kotkalaisvalmentaja Roope Mäkelä.

Roydell Brown heitti voittajille 17 pistettä ja Topias Kuukkanen 15. Seagullsin tehokkain oli Shawn Huff 14 pisteellä.