Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Red Bull hamuaa jatkosopimusta tuoreen F1-mestari Verstappenin kanssa

Red Bullin hollantilaisnuorukainen Max Verstappen otti sunnuntaina uransa ensimmäisen formula ykkösten maailmanmestaruuden, kun Mercedeksen brittisuuruus Lewis Hamilton taipui jännittävästi kauden viimeisellä kierroksella MM-kakkoseksi.

Verstappenilla, 24, on sopimusta jäljellä Red Bullin kanssa vuoden 2023 loppuun, mutta mies on todennut haluavansa pysyä tallissa seuraavat 10–15 vuotta. Talli puolestaan havittelee jo arvokasta nimikirjoitusta jatkosopimuspaperiin: tallin neuvonantaja Helmut Marko tapaa Verstappenin pian ja jatkosopimus on asialistalla.

– Katsotaan, katsotaan. Keskustelemme ja kenties (päätämme) jatkosopimuksesta, Marko totesi Motorsport-sivuston mukaan.

Kokenut F1-vaikuttaja Marko ei epäröi julistaessaan Verstappenin "ylivoimaisesti parhaaksi kuljettajaksi" Red Bullin riveissä kautta aikain. Marko näkee yhtymäkohtia edesmenneeseen F1-legendaan Ayrton Sennaan.

– He ovat verrattavissa asenteeltaan, persoonallisuudeltaan ja aggressiivisuudeltaan. Olemme onnekkaita, että meillä on tuollainen (kuljettaja).