Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukon kaksi tehohetkeä liikaa KooKoolle, Säkkinen avasi Liigan maalitilinsä

Rauman Lukko aloitti jääkiekon Liigan tiistaiehtoon ottelun KooKoota vastaan lentokelillä Äijänsuon tyhjässä hallissa. Pelikellon näyttäessä 2.08 KooKoon maalivahti Oskari Setänen oli antautunut jo kahdesti. Viime kaudella Setänen pelasi Lukossa.

Ensin raumalaisista onnistui Julius Mattila ja kohta perään ensimmäisen liigamaalinsa ja -pisteensä tehnyt nuori Iivari Säkkinen.

– Maali maistuu aina. Nyt tuli ekstrana eka liigamaali. Sain hyvän syötön kehälle ja katsoin, että vasemmassa yläkulmassa on vähän tilaa, Säkkinen kertasi osumaa.

– Kaksi erää pelattiin tosi hyvin. Kolmannessa annettiin paikkoja kaverillekin, kun numerot olivat jo selvät.

Lukon toinen hurlumhei ajoittui toisen erän loppupuolelle, kun minuutin ja yhdentoista sekunnin sisään osumaa saivat tuuletella ulkomaanavut Matthew Abt ja Scott Pooley.

Lopputulos 5–2 ei selittelyjä kaipaa. Vaikka viisi kiekkoa livahtikin sisään, Setänen sai kirjattua tilastoon 42 torjuntaa. Lukon maalilla virkaveli Artem Zagidulin pääsi puolet vähemmällä eli 20 torjunnalla.