Haukkojen pelejä siirtyy: "Liitto oli jo kauden alla viisas"

Jääkiekon miesten Suomi-sarjan seurat päättivät maanantain kokouksessaan edelleen seurata tarkasti vallitsevaa korotilannetta.

Tällä hetkellä osa joukkueista pääsee harjoittelemaan sisätiloissa ja pystyisi pelaamaan, mutta pääosa tulevista otteluista on kuitenkin sellaisia, joita ei pystytä pelaamaan.

Tämän johdosta seurat päättivät siirtää kuluvan viikon ottelut helmikuulle ja tarkemmin viikolle 6. Asiasta tiedottaa verkkosivuillaan Suomen Jääkiekkoliitto.

– Näin ollen myös meidän tulevaksi viikonlopuksi merkityt ottelut siirtyvät helmikuulle. Tilanne on epäselvä monin paikoin Suomea, ja tiedot vaihtelevat jatkuvasti. Jossain pääsee kuntosalille ja jäähalliin, jossain ei. Sen takia päätimme ottaa aikalisän ja siirtää viikonvaihteen pelejä eteenpäin, sanoo Järvenpään Haukoissa Sports Manager -tittelillä operoiva Arto Sirviö.

Haukkojen piti kohdata tulevana viikonloppuna kotikaukalossaan porilainen Karhu HT ja jyväskyläläinen D-Kiekko.

Sirviö sanoo myös, etteivät seurat ainakaan vielä ole keskustelleet sarjajärjestelmän rukkaamisesta.

– Liitto oli jo kauden alla viisas, kun se jätti aukkoja sarjaohjelmaan. Nyt nämä pelit mahtuvat niihin aukkoihin, mikä voi olla pelastus. Nyt katsomme tilannetta rauhassa ja odotamme, mitä viikko tuo tullessaan. Toivottavasti koronatilanne rauhoittuu.

Suomi-sarjan otteluja jouduttiin siirtämään jo viime viikonlopulta. Sarjan seurat kokoontuvat keskustelemaan jatkosta seuraavan kerran ensi viikon maanantaina eli 17. tammikuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut