Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oliver Suni osui vanhassa kotikaupungissaan, Lukon kolmen maalin johto kesti Kärppien kirin

Poissaolojen riivaama Kärpät kehitteli hyvän takaa-ajon miesten jääkiekkoliigassa tiistaina, mutta Lukon kolmen maalin johto riitti lopulta 3–2-vierasvoittoon.

Voittomaali merkittiin Lukon Oliver Sunin nimiin. Sunnuntaina 20 vuotta täyttävä Kärppien kasvatti pelasi ensimmäisen liigapelinsä vanhassa kotikaupungissaan.

– Tämä oli ensimmäinen pelini ikinä Kärppiä vastaan Raksilassa. Olihan se tosi siistiä päästä pelaamaan, koska täällä olen ollut juniorivuodet ja olen viettänyt tosi paljon tunteja täällä, Suni kertoi.

Suni teki maalinsa Samuli Piipposen laukauksen paluukiekosta. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Iivari Säkkinen, joka on myös Kärppien juniorikoulun hedelmiä.

Suni on tällä kaudella murtautunut Lukon pelaavaan kokoonpanoon. Aiemmat kolme maaliaan hän oli tehnyt kotikaukalossaan Raumalla.

– Heti kauden alusta lähtien oli tavoite, että pääsen pelaamaan miesten pelejä ja saan vakipaikan kokoonpanosta. Se on mennyt niin kuin suunniteltiin.