Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaalla taas helppo iltapäivä lentopalloliigassa

Hurrikaani-Loimaa otti sunnuntaina viikonlopun toisen 3–0-voittonsa Perungan Pojista lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kupletin juoni oli lähes sama kuin lauantaina, ja parhaat pelaajat olivat samat.

Antti Ropponen teki nyt 17 pistettä Hurrikaanille, ja hakkurina pelannut Bryton Codd samat 10 pistettä kuin lauantaina PerPolle.

– Teimme yhden muutoksen kokoonpanoon. Tapio Toiviainen korvasi keskipelaajana Aleksi Kaatrasalon, joka oli sairaana, sanoi Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino.

Hurrikaani syötti kuusi ässää, ja syöttövirheitä joukkueelle tuli vain yhdeksän. PerPon vastaavat luvut olivat kaksi ässää ja 14 virhettä.

Voitto oli Hurrikaanille neljäs peräkkäinen. Rovaniemeläinen PerPo ei ole vieraissa voittanut vielä otteluakaan pelaamalla, ja tappio oli kymmenes peräkkäinen vieraissa. Lokakuun alussa Etta voitti PerPon 3–0, mutta tulos muutettiin Ettan edustuskelvottoman pelaajan takia.