Sport mässäili saamatonta SaiPaa vastaan maaleilla – toisen erän tehominuutit pudottivat vierasjoukkueen kyydistä

Vaasan Sportin ja Lappeenrannan SaiPan liigaottelu noudatti tiistaina kaavaa, jonka moni tiesi jo ennen ottelua.

SaiPan tilanne sarjassa on mikä on, mutta silti vierasjoukkue taisteli puolet ottelusta. Se riitti Sportin 7–1-kotivoittoon.

SaiPan kannalta peli alkoi ikävästi: vain 15 sekuntia oli pelattu, kun Sport siirtyi johtoon. Olavi Vauhkosen laukaus oli ottelun ensimmäinen, ja se olisi ollut torjuttavissa.

Kun toisessa erässä tuli Sportin kolmen maalin rypäs, SaiPa-vahti Niclas Westerholm lähti vaihtoon. Yhteensä Sport teki toisen erän lopussa runsaassa neljässä minuutissa neljä maalia.

Sportin ykköskenttään tiistaina sijoitettu puolustaja Valtteri Viljanen pelasi uransa 400. liigaottelun. Ässissä pelejä kertyi 165, Ilveksessä 55, ja Sportissa on kertynyt tähän mennessä 180.

Myös Sportin Sebastian Ståhberg juhli: sekä maalia että sadatta liigaotteluaan Suomessa.

Tiistain peli oli tämän vuoden ensimmäinen Sportin kotiottelu, jonne voitiin päästää kunnolla yleisöä, jota oli vain 1 904. Muutamien aitiopaikkakatsojien avustuksella Sportin seitsemän edellisen kotiottelun yleisökeskiarvo oli 428 katsojaa. Katsojakeskiarvo parani siis kuitenkin merkittävästi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut