Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Aalto hyytyi toisen kierroksen viimeiseksi – Lindvik liiteli voittoon Holmenkollenilla

Antti Aalto selvisi ainoana suomalaishyppääjänä toiselle kierrokselle Holmenkollenin suurmäessä, mutta avauskierroksen jälkeen 26:ntena ollut kiteeläinen hyytyi toisen kierroksen viimeiseksi ja sijalle 31. Hän mittautti 122,5:n ja 116,5 metrin hypyt. Niko Kytösaho (35:s) ja Eetu Nousiainen (39:s) jäivät ensimmäiselle kierrokselle.

Norjan Marius Lindvik voitti 1,6 pisteen erolla Saksan Markus Eisenbichleriin. Norjan Robert Johansson oli kolmas. Daniel Andre Tande täydensi isäntämaan menestystä neljännellä sijallaan.

Maailmancupia johtava Japanin Ryoyu Kobayashi oli kuudes.

Kykkänen ponnisti 20 parhaan joukkoon

Suomen naismäkihyppääjät Julia Kykkänen ja Jenny Rautionaho ylsivät toiselle kierrokselle Holmenkollenin suurmäen kilpailussa. Kykkänen leiskautti avauskierroksen 115,5 metrin hypyn perään toisellaan 111,5 metriä ja piti 19. sijansa. Rautionaho hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 106 metriä ja toisella 110 metriä, mutta hän putosi lopputuloksissa pari sijaa 24:nneksi.

Norjan Silje Opseth jysäytti molempien kierroksien pisimmät hypyt, kun hän niiasi alastulon ensin 129 ja sitten 131,5 metrissä. Hän voitti kilpailun 2,6 pisteen erolla Slovenian Nika Kriznariin. Japanin Sara Takanashi oli kolmas.