Aivelolle kultaa – KeU-trio lähellä viestipronssia

Nuorten hiihtäjien valtakunnallinen Hopeasompa-loppukilpailu päästiin viimein kilpailemaan tapahtuman 50-vuotisjuhlakisana Taivalkoskella.

Poikien 16-vuotiaiden sarjassa kahdeksan kilometrin matkalla voiton nappasi Vantaan Hiihtoseuraa edustava tuusulalainen Niilo Aivelo ennen Pirkkalan Hiihtäjien Akseli Pesua ja Espoon hiihtoseuran Nikolai Saarta.

Keravan Urheilijoilla oli neljän hengen joukkue edustamassa seuraa – Paulus ja Eelis Immonen sekä Antti Kirves ja Julius Knapas saavuttivat kilpailuissa useamman palkintosijan ja ylsivät kauden pääkilpailuissa hyviin sijoituksiin.

Seurojen välisessä pistekilpailussa KeU oli 25:s. Urheilijoita Taivalkoskella oli mukana yhteensä 153 seurasta.

XCX-suksicrossi-kilpailuissa Antti Kirves oli M14-sarjan karsinnoissa kuudes ja voitti oman alkueränsä näytöstyyliin. Matka katkesi kuitenkin välierävaiheessa – loppusijoitus 11:s. Paulus Immonen oli 35:s, Eelis Immonen 43:s ja Julius Knapas sijoittui 92:nneksi.

Normaalimatkan kilpailuissa KeU-hiihtäjistä parhaaseen sijoitukseen ylsi M13-sarjan kolmen kilometrin matkalla Paulus Immonen, joka sijoittui tiukassa kilpailuissa yhdeksänneksi jäätyään kärjestä ainoastaan 17 sekuntia.

Samassa sarjassa Eelis Immonen oli 20:s yltäen myös palkittavien joukkoon. M14-sarjan viiden kilometrin kilpailussa Antti Kirves oli kymmenes ja Julius Knapas 61:s.

Viestikilpailuun KeU osallistui M14-sarjan joukkueella Paulus Immonen, Eelis Immonen, Antti Kirves.

Ensimmäisessä vaihdossa joukkue oli seitsemäntenä ja ankkuriosuudelle lähdettäessä yhdeksäntenä noin 32 sekuntia mitalisijoista jääneenä.

Viimeisellä osuudella Kirves ohitti neljä edellä hiihtänyttä ja kamppaili vielä maalisuoralla pronssimitalista, mikä jäi KeU-pojilta lopulta ainoastaan 0,1 sekunnin päähän.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut