New York höllensi rokotussääntöjään – Brooklyn Nets saa rokottamattoman NBA-tähden mukaan kotiotteluihinsa

Koripallon NBA-liigassa pelaavan Brooklyn Netsin kannattajat saivat torstaina hyviä uutisia, kun New Yorkin viranomaiset päättivät höllentää urheilijoita ja muita esiintyjiä koskevia koronarokotussääntöjään. Kaupungin pormestari Eric Adams linjasi, että rokottamattomat urheilijat saavat jatkossa pelata newyorkilaisjoukkueidensa kotiotteluissa.

Netsin rokottamaton tähtitakamies Kyrie Irving ei ole voinut osallistua tällä kaudella joukkueensa kotiotteluihin, vaikka vierasjoukkueiden rokottamattomat pelaajat ovat saaneet pelata New Yorkissa.

– Varmistamme, että säännöt koskevat yhtäläisesti kaikkia esiintyjiä riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin. Aikaisempi erivapaus asetti urheilujoukkueemme epäedulliseen asemaan, Adams sanoi.

Irvingin ja Netsin lisäksi New Yorkin päätös helpottaa kaupungin suuria baseballseuroja Yankeesia ja Metsiä, joiden on määrä aloittaa MLB-kausi huhtikuun alussa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut