Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heinonen Kujalan kiekkosaappaisiin KJT Hockeyssa

Harri Heinonen aloittaa KJT Hockeyn uutena seuravalmentajana 1.5.2022 alkaen.

Heinonen on toiminut seurassa jo usean vuoden ajan KJT Haukat- joukkueiden valmentajana, viimeisimpänä U19- joukkueen vastuuvalmentajana.

Seuravastuiden lisäksi seuravalmentajan työnkuvaan kuuluu kaudella 2022–23 myös KJT Haukkojen U18-joukkueen vastuuvalmentajana toimiminen. Heinosen sopimus on määräaikainen kattaen ajanjakson 1.5.2022–30.4.2023.

Uuden seuravalmentajan rekrytointi tuli ajankohtaiseksi nykyisen seuravalmentajan Janne Kujalan edetessä uusiin haasteisiin omalla valmentajaurallaan. Kujala siirtyy valmentamaan Saksaan.

– Olemme erittäin iloisia ´Kujun´ saamasta mahdollisuudesta ottaa askel kohti ammattivalmentajuutta ja kiitämme häntä seuran ja seurayhteisön hyväksi tehdystä työstä toivottaen onnea ja menestystä tulevaan. Samalla haluamme toivottaa Harrin lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöön ja olemme innoissamme, että saamme Harrin ammattiosaamisen laajemmin seuran ja seurayhteisön käyttöön, KJT Hockeyn verkkosivuilla sanotaan.