Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen juniorit ylsivät cheerleadingin MM-kisoissa hopealle

Suomi ylsi Orlandossa järjestettävissä cheerleadingin MM-kisoissa hopealle tyttöjen cheer-sarjassa. Suomelle hopeaa toi juniorimaajoukkue, joka on seurasta Spirit Shakin' Cheerleaders.

– On oltava ylpeä joukkueestamme ja tekemisestämme MM-lavalla. Tänä vuonna parempi vei, joukkueen kapteenit Carissa Tiri ja Enni Kekäläinen sanoivat Cheerleadingliiton tiedotteessa.

Junioreiden cheer-sarjassa kultaa voitti Yhdysvallat, jolle Suomi hävisi 1,3 pistettä. Ruotsin joukkue oli kolmas. Junioreiden sekacheer-sarjassa ja junioreiden tanssisarjassa Suomi ylsi neljänneksi.

Junioreiden sarjoissa kilpailtiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa uusilla ikärajoilla, jotka eivät ole täysin linjassa Suomen ja Euroopan juniorisarjojen ikärajojen kanssa.

– Tämä on vaatinut seuroilta, valmennustiimeiltä ja urheilijoilta uudenlaista yhteistyötä, ja on erityisen hienoa, että tuo yhteistyö tuottaa näin hienoa tulosta, Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo sanoi.