Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomalaisilla onnistunut päivä LPGA-kiertueella – tulokaspelaaja Nuutinen kärkkyy sijoitusta kärkikymmenikössä

Suomalaisgolfaaja Sanna Nuutinen jatkoi tasaisen varmoja otteitaan Los Angelesissa järjestettävän LPGA-kiertueen kilpailun kolmannella kierroksella ja nousi jakamaan kisan 14. sijaa. Vasta uransa toisessa LPGA-kisassa golfaava Nuutinen pelasi lauantaina toisen peräkkäisen 70 lyönnin (1 alle parin) kierroksen.

– Oli kyllä tosi hyvää tekemistä. Löin tänään 17 griiniä ja lähes kaikki väyläosumat. Yhden väylän missasin kahdella metrillä. Tein aika helpoksi itselleni tämän kävelyn puistossa, Nuutinen sanoi Golfpisteen mukaan.

Nuutisen kokonaistulos on –2. Suomalainen sijoittui LPGA-debyytissään maaliskuun lopulla jaetulle 42. sijalle.

Kisan toinen suomalainen Matilda Castren selviytyi niukasti jatkokierroksille, mutta paransi kolmantena päivänä mukavasti asemiaan. Castren selvitti päivän 68 lyönnillä (–3) ja on par-tuloksellaan jaetulla 35. sijalla.

Suomalainen pääsi kentälle aamun ryhmässä ja hyödynsi suotuisat sääolot.

– Tänään oli parempaa lyömistä, ei ollut niin paljon missejä kuin eilen ja toissapäivänä. Aamulla oli tosi tyyntä. Viimeiset pari päivää ovat olleet aika tuulisia, viimeisen väylän bogiaan harmitellut Castren sanoi tiedotteessa.

Japanin Nasa Hataoka nousi kilpailun selväksi johtajaksi. Hataoka (–11) johtaa toiseksi noussutta Australian Hannah Greeniä neljällä lyönnillä.