Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veivarit mitaleille juhlavuonnaan

Tuusulan Veivarit on saavuttanut ikämiesten jääkiekon aluesarjassa kaksi mitalia. Seuran elinvoimasta kertoo, että viisikymppiset sijoittuivat hopealle kymmenen joukkueen sarjassa. Kuusikymppiset puolestaan ottivat pronssia kahdeksan joukkueen sarjassa. Saavutukset kruunaavat seuran 35. toimintavuoden.

Päättynyt kiekkokausi oli repaleinen. Korona esti ajoittain harjoittelun, pakotti siirtämään otteluita ja kaatoi monta pelaajaa sairasvuoteelle. Harjoituksista ja sarjapeleistä vastaneet Kari Lehtinen, Timo Salminen ja Ville Seppänen olivatkin täystyöllistetyt koko kauden ajan.

Ennen golfkentille siirtymistä Veivarit osallistui huhtikuun lopulla kahden joukkueen voimin turnaukseen Tampereella. Keskisen Uudenmaan kiekkohistoriaa kirjoitetaan toukokuussa, kun ensimmäisen kerran seitsemänkymppisten TervasVeivarit pelaa turnauksessa Helsingissä.

Tuusulan Veivarit on perustettu vuonna 1987.

Seuran juuret ovat Hyrylässä, mutta alusta saakka joukkoon on kuulunut pelaajia myös muualta lähialueelta. Perustajajäsenistä seuran toiminnassa ovat vielä mukana Esa Mokkila, Martti Mäkinen, Jorma Mölsä, Timo Palmu ja Mauri Saarelainen. Osa heistä liikkuu edelleen luistimilla.