Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Curry tähditti Golden Staten loppukiriä, Doncicin 42 pistettä eivät pelastaneet Dallasia

Golden State Warriors venyi Stephen Curryn johdolla huimaan loppukiriin ja kipusi NBA-koripallon länsilohkon finaalisarjassa 2–0-johtoon. Dallas Mavericks johti isäntiään ensimmäisellä puoliskolla parhaimmillaan jo 19 pisteellä, mutta Golden State vei voitoin 126–117.

Curry heitti 32 pistettä ja sai joukkuekavereiltaan huimaa tukea. Kaksinumeroisiin pistelukuihin päätyi kuusi kotijoukkueen pelaajaa, ja muun muassa Kevon Looney ylsi uransa ennätykseen 21 pisteeseen ja 12 levypalloon.

– Pelimme oli alkuun hajallaan, ehkä eniten henkisesti. Dallas kuritti meitä, mutta toisella puoliskolla joukkue oli fantastinen, kommentoi Golden Staten päävalmentaja Steve Kerr.

Kentän tehokkain pelaaja löytyi Dallasin riveistä, sillä Luka Doncic heitti 42 pistettä. Päävalmentaja Jason Kiddin mukaan hänen suojattinsa menettivät otteen, kun joukkue jatkoi tauon jälkeen kolmen pisteen heittojen yrittämistä, vaikka kaukoheitot eivät enää uponneet.

Mavericks saa seuraavat kaksi ottelua kotikentälleen. Dallas oli 0–2-tappiolla myös ottelusarjassaan Phoenixia vastaan, mutta otti jatkopaikan voitoin 4–3.