Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oululaisyleisö huusi uuden sankarinsa nimeä – "Oli mahtavaa voittaa SJK, varsinkin kun minun maalini ratkaisi"

Miesten jalkapalloliigassa pelaava AC Oulu on kärsinyt toistuvista loukkaantumisista alkukaudella, mutta nuoret lahjakkuudet ovat astuneet loistavasti esiin mahdollisuuksia saadessaan.

Lauantain 1–0-kotivoitossa SJK:sta uransa avausmaalin iski vasurillaan 19-vuotias Onni Suutari. Esityön maaliin teki 17-vuotias Otso Liimatta.

– Tuntuu aivan mahtavalta. En ole ikinä kokenut tällaista. Oli kyllä mahtavaa voittaa SJK, varsinkin kun minun maalini ratkaisi, raahelaislähtöinen Suutari hehkui.

Pelin päätyttyä oululaiskannattajat huusivat Suutarin nimeä.

AC Oulun peli on kulkenut mallikkaasti kotikentällä Raatissa. Viidestä pelistä voittoihin ovat päättyneet kohtaamiset Hakaa, Honkaa ja SJK:ta vastaan.

Erikoisen sarjaohjelman takia taulukon kolmanneksi noussut AC Oulu joutuu odottamaan seuraavaa kotipeliään heinäkuulle asti.

– Onhan se vähän hämmentävää. Varsinkin, kun kenttä olisi ensi kuussa paremmassa kunnossa, Suutari viittasi Raatin luonnonnurmeen.