Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Dusktodawn Boogie ravasi Derbyn Tammachampioniksi Vermossa

Vermon keskiviikkoravien päälähtö Derbyn Tammachampion oli Dusktodawn Boogien ja Kenneth Danielsenin heiniä, vaikka kaksikko saikin tiukan haasteen.

Liedossa asuvan Danielsenin kultakimpale Dusktodawn Boogie lähti rivakasti liikkeelle ja torjui alussa kovimmaksi kilpakumppaniksi kaavaillun Magic Madonnan ja Pekka Korven. Sama kaksikko heitti lopussakin haasteen, mutta Dusktodawn Boogie vastaili varmasti 10 000 euron arvoiseen ykköstilaan.

Magic Madonna sijoittui toiseksi selvällä marginaalilla kolmanneksi tulleeseen Speedy Norwegianiin, joka täydensi Danielsenin illan menestyksen.

Morris leikitteli mielipaikaltaan

Voimaliigan parhaasta ei tarvinnut jossitella, kun Juha Utalan ohjastama Morris oli keulapaikalta oikein vakuuttava voittaja.

– Vikan lenkin annoin hevosen vähän juosta, ja se voitti tosi väljästi, Utala vahvisti.

– Hevonen kehittyy koko ajan, ja sillä on sopusuhtainen voittosumma kykyihin nähden.

Morriksen tallikaveri Truthisoutthere kunnostautui aikaisemmin ravi-illan aikana, kun 3-vuotias tamma ravasi voittojuoksussaan ikäluokkansa SE-tuloksen 1.16,9 keskipitkän matkan volttilähetyksessä.

Derby-sarjassa Santtu Raitalan ohjastama Mickey Match kääntyi voltista rivakasti kilpailusuuntaan ja karautti heti keulapaikalle, jota piti itsellään maaliin asti.

Tammojen 15 hevosen autolähdössä Hanna Lepistön valmentama Dragon's Eye toisti kolmen viikon takaisen temppunsa, kun Antti Teivaisen ohjastama tamma intoutui lopussa hurjaan vauhtiin ja ehti parhaaksi rakettikirinsä turvin.

Stayer-illan Toto65-lähdöissä voittoihin ravasivat myös Vonkari ja Gambino. Täysosumalla voitti 562,54 euroa, viidellä oikein sai 4,83 e.

Montén SM-karsinnassa Nelly Korpikosken ratsastama Runoneito pisteli takamatkasta huolimatta nopeasti keulapaikalle, josta voitti ylivoimatyyliin ennen Valssausta ja Janita Antti-Roikoa. Lahdessa asuva Mia Lipola on Runoneidon valmentaja ja kasvattaja sekä myös omistaja.