Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Over My Shoulder teki SE-tuloksen Vermossa – Santtu Raitalalla kulki lujaa

Juho Ihamuotilan tallin tamma Over My Shoulder oli esiintynyt viime juoksuissaan vakuuttavasti, ja Vermossa Santtu Raitalan ajokilta odotettiin jo huippusuoritusta. Katsojien ei tarvinnut pettyä, sillä nelivuotias ravasi vakuuttavan keulavoiton ja ikäluokkansa SE-tuloksen uusiksi kategoriassa volttilähetys tammat 2500 metriä ja yli.

Over My Shoulder ravasi 2 640 metriä voittoaikaan 1.15,0, joka alitti aikaisemman Suomen ennätyksen kolmella kymmenyksellä.

– Tamma on mennyt tosi paljon eteenpäin, se on tosi rento ja jaksavan näköinen. Tammassa on tosi kova potentiaali, sen takia me ajettiin viime kaudella jo päättäväisesti avoimia tammojen 3-vuotislähtöjä, valmentaja Juho Ihamuotila kertoi.

Santtu Raitala ohjasti Vermossa kaksi muutakin 65-voittoa, kun punanutun naruttelemat Like Di Serafino ja Vonkari ylittivät maalilinjan ensimmäisenä.

– Kuten viimeksi sanoin, tuntuu, että Vonkari on mennyt joka talvi stepin eteenpäin, ja niin on käynyt nytkin, Santtu Raitala kehui.

Okkolinin talliin menestystä

Teemu Okkolinin tallin suojateilta odotettiin Vermossa kärkisisoja, ja ne vastasivat huutoon, kun jaettavassa sarjassa Orimattilan pollet miehittivät kärkipaikat heti kiihdytyksessä ja ottivat Eivarin johdolla kaksoisvoiton.

Juha Utala ohjasti Eivarin parhaaksi. Pari lähtöä myöhemmin hollolalainen huumoriveikko pääsi jälleen voittajaseremonioihin, kun hän narutteli Juuso Holttisen valmentaman Damianon suuryllätykseen.

– Just sopivasti saatiin luukkua, ja hevonen kiitti siitä, Juha Utala heitti voittajahaastattelussa.

Viime viikolla Vermossa yleisöön menevän voitto-ottelun käyneet Bramee ja Helmen Humu erottuivat jälleen lähdössään muista. Kuten viikko sitten, Jukka Torvisen ohjastama Bramee veti senttipelissä pidemmän korren.

Toto65-pelin täysosumalla lunasti 526,08 euroa, viidellä oikein sai 8,80 e.