Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heta Tuuri oli edustuskolmikon paras korkeushypyssä

Eugenen MM-kisojen ja Münchenin EM-kisojen edustuskolmikko Heta Tuuri, Sini Lällä ja Ella Junnila kaappasi odotetusti korkeushypyn mitalit Kalevan kisoissa. Järjestys oli hieman yllättävä, kun Tuuri ja Lällä jättivät Junnilan kolmanneksi.

Tuuri voitti uransa toisen Kalevan kisojen mestaruuden tuloksella 188, Lällä hopean tuloksella 185 ja Junnila pronssin tuloksella 185.

– Oli hyvä kisa. Sen ansiosta voittokin tuntuu erityisen makealta, Tuuri kertoi.

Kolmikko oli muutenkin hyvissä tunnelmissa, sillä he ovat hyvissä väleissä, kannustavat toisiaan ja iloitsevat toistensa onnistumisista. Heillä on myös yhteinen kokemus Eugenen MM-kisojen karsinnasta, matkasta ja aikaerosta.

– Olin kymmenen päivää MM-reissun jälkeen aika väsynyt ja vaisu. Meinasin jo vaipua epätoivoon, Tuuri kertoi.

– Täällä karsinta tuntui vaikealta, ja fiilikset olivat epämääräiset vielä kisapäivän aamunakin. Tukijoukot saivat minut lopulta kilpailuvireeseen.

Lällällä hyppytaukoa, Junnilalla kovaa treeniä

Lällä loukkasi heinäkuun lopulla Jyväskylän gp-kisoissa nilkkaansa. Harjoittelu on ollut muutenkin vaikeaa, kun Harjun kenttä Jyväskylässä on suljettu yleisurheilijoilta MM-rallin takia.

– Valmistautuminen ei ollut optimaalinen, Lällä vahvisti.

– Kilpailussa 185:n ylitys oli minun ainoa hyvä hyppy.

Junnilan tilanne oli tavallaan päinvastainen, sillä hänellä oli alla viikko ankaraa harjoittelua.

– Minulla oli treenijakson takia tänään treenijalat, muta nyt harjoittelua aletaan keventää EM-kisoja varten, Junnila kertoi.

Junnila iloitsi onnistuneista tekniikkaharjoituksista, mutta hän ei väsynein jaloin kyennyt sovittamaan tekniikkaa kilpailuhyppyihin.