Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toni Keränen ja Camilla Richardsson jäävät pois Ruotsi-ottelusta

Viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla Ruotsin yleisurheilumaaottelussa kohtaavaan Suomen joukkueeseen on tehty kaksi muutosta, kertoi Urheiluliitto torstaina. Pois Ruotsi-ottelusta jäävät keihäänheittäjä Toni Keränen ja kestävyysjuoksija Camilla Richardsson.

Keräsen pitää sivussa nivusvaiva. Hänet korvaa alle 20-vuotiaiden maailmanmestari Janne Läspä, joka heitti viime viikolla nuorten SM-kisoissa 78,96.

– Lausannessa Timanttiliigan kilpailun viimeisessä heitossa nappasi nivusesta. Vaiva ei ole vakava, muttei ole syytä ottaa riskiä, että se pahenisi. Varsinkin, kun tarjolla on nousukuntoinen varamies, Keränen totesi tiedotteessa.

Richardsson puolestaan ei ole vielä toipunut Münchenin EM-kilpailujen jälkeen sairastetun koronan jäljiltä kilpailukuntoon. Richardssonin tilalla 5 000 metriä juoksee Johanna Peiponen ja 10 kilometrin kilpailun Laura Manninen.

– Harmittaa tosi paljon jäädä pois, mutta vielä ei ole normaali olo. Terveys on kuitenkin se tärkein asia, Richardsson sanoi tiedotteessa.