Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toyotan MM-miehistö tuskin muuttuu ensi kaudeksi: "Voi kysyä, onko meillä tarvetta tehdä muutosta"

Ralliautoilun MM-sarjan kärkitalli Toyota ei luultavasti muuta kuljettajistoaan ensi kaudeksi, arvelee MM-sarjan sivusto.

Kuljettajien MM-sarjaa johtavan Kalle Rovanperän ja MM-pistenelosen Elfyn Evansin sopimusten arvellaan olevan pitkäaikaisia, mutta Toyotan osalta kysymysmerkkinä on ollut Sebastien Ogierin tilanne ensi kaudeksi. Kahdeksankertainen maailmanmestari Ogier on kuitenkin ehtinyt intoilla jo paluusta rakastamaansa Monte Carlo -ralliin, ja hänen sekä Esapekka Lapin uskotaan jakavan Toyotan autoa ensi kaudellakin.

– Ei meillä vielä ole mitään julkistettavaa, mutta kun katsoo sitä kuinka tiimi on työskennellyt tällä kaudella, voi kysyä, onko meillä tarvetta tehdä muutosta, Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala pyörittelee MM-sarjan sivustolla.

– Sebastienin kaltaisen kokeneen kuljettajan pitäminen on fantastista. Tiesimme, että hänellä on kiireinen kesä, mutta hienoa saada hänet autoon. Ja totta kai olemme nähneet todella tasaisen hyvää vauhtia myös EP:ltä (Lappi). Kallen kausi on ollut ihmeellinen, ja Elfyniltä on puuttunut vain hieman onnea, Latvala kuvaili vielä miehistöään.