Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SaiPan Pekka Virta rikkoi hurjan rajapyykin, TPS:n ranskalaishyökkääjä yksin maalipörssin kärkeen

SaiPan päävalmentaja Pekka Virta saavutti perjantaina lappeenrantalaisten ja TPS:n jääkiekkoliigan kohtaamisessa 900 ottelun rajapyykin.

Liigavalmentajien kärkimiehen lisäksi Lappeenrannassa muistettiin SaiPan Jarno Koskirantaa, joka pelasi 300. runkosarjapelin.

Lappeenrantalaisittain juhlat jäivät muistamisiin, kun pisteet lähtivät TPS:n matkaan maalein 4–1.

– Ei ole ihmeellistä kerrottavaa, monennäköistä (juttua) mahtuu edelleen päivittäin tähän. Voittajat tekevät voittavia asioita ja häviäjät häviäviä, Virta veisteli tyynenä.

TPS:n avausosuman iski maalipörssin kärkeen yksin noussut ranskalaishyökkääjä Anthony Rech, jolle osuma oli jo kauden kuudes. Vieraiden kolmannesta häkistä vastasi uransa toisen maalin tehnyt Niklas Arell. Hän on tehnyt kummatkin liigaosumansa Lappeenrannassa.

– Oli tiedossa, että SaiPa tulee kovaa alkuun. Me emme olleet niin valmiita, mitä olisi pitänyt olla. Hoidimme kuitenkin sen, ja peli lähti rullaamaan, kesken haastattelun pahvikruunun katsomosta päähän saanut TPS-vahti Lassi Lehtinen mietti.