Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS jatkoi vahvoja esityksiään kotiareenallaan – "Kaikin puolin ehjä esitys"

Turun Palloseuran vahva vire kotikaukalossaan jatkui keskiviikkona, kun joukkue voitti miesten jääkiekkoliigassa HPK:n 3–0. Lassi Lehtinen TPS:n maalilla pohjusti kotijoukkueen voiton kauden kolmannella nollapelillään. TPS on hävinnyt kauden kuudesta kotiottelustaan vain yhden, ja voitto nosti turkulaiset sarjassa viidenneksi. Alkukaudella pirteästi esiintyneen HPK:n tappioputki venyi jo neljän ottelun mittaiseksi.

– Kaikin puolin ehjä ja hyvä esitys joukkueelta. Hyökkäyspeli toimi mallikkaasti, ja paikkoja oli useampiinkin maaleihin, totesi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas tyytyväisenä.

Ahokas oli sijoittanut TPS:n uudet vahvistukset Michael Dal Collen ja Martin Johanssonin ykkösketjuun Mikael Pyyhtiän seuraksi. Avausottelussaan miehet eivät vielä pistetiliään avanneet. Sen sijaan kolmosketjuun siirretty Anthony Rech jatkoi hyviä esityksiään ja vei kotijoukkueen johtoon toisen erän alussa. Maali on ranskalaiselle jo kauden seitsemäs.

HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen ei joukkueelleen kehuja antanut.

– Todella heikko esitys meiltä. TPS vei peliä mielensä mukaan ja oli niskan päällä koko ajan, Pikkarainen harmitteli.