Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuusikko voimisteli MM-finaaliin – "Sain ehjän neliottelun"

Suomen Maisa Kuusikko ylsi neliottelufinaaliin Liverpoolissa järjestettävissä telinevoimistelun MM-kilpailuissa. Hän voimisteli neliottelupisteikseen 51,231 ja oli alkukilpailun 29:s.

Alkukilpailun sijoitus ja finaalipaikka varmistuivat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun muut kilpailijat olivat saaneet tehtyä suorituksensa.

– Olen melko tyytyväinen, että sain ehjän neliottelun, Tampereen Voimistelijoiden urheilija kertoi tiedotteessa.

Kuusikko saalisti hypystä pisteet 13,233, nojapuista 12,866, puomilla 12,066 ja permannolta 13,066.

– Aika paljon jäi vielä parannettavaa, esimerkiksi nojapuilla sarja oli melkoista punnerrusta. Olen kuitenkin tyytyväinen kisaan, ja jäi joukkuekisasta tosi hyvä fiilis. Itselläni parhaiden meni permanto, jolta nappasin uudet ennätyspisteet.

"He ovatkin kuin siskoja"

Joukkuekilpailussa Suomen naiset Kuusikko, Ada Hautala (henkilökohtaisen kilpailun 37:s), Kaia Tanskanen (48:s) ja Sani Mäkelä (87:s) kokosivat 149,930 pistettä ja ylsivät 16:nneksi.

– Kisa oli ihan ok, mutta oli minulle melkoinen taistelu pitkän kisakauden ja siitä aiheutuneen väsymyksen vuoksi. Hampaankoloon jäi erityisesti hyppy, jossa en pystynyt ranteen kipuilun vuoksi tekemään vaikeampaa hyppyäni ollenkaan, Mäkelä harmitteli.

– Onneksi kilpailun on saanut jakaa tämän mahtavan joukkueen ja näiden naisten kanssa. Ollaan treenattu jo pitkään tällä joukkuekokoonpanolla ja he ovatkin kuin siskoja! Seuraavaksi katse kohti Pohjois-Euroopan mestaruuskisoja Jyväskylässä, joissa joukkueeseen saadaan vielä pari voimistelijaa lisää, Mäkelä jatkoi.

MM-urakkaansa Liverpoolissa jatkava Kuusikko kisaa naisten neliottelufinaalin tiistaina.