Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bodonoksen Janette Ylisoini nosti kultaa Islannissa

Keravan Bodonoksen Janette Ylisoini nosti kultaa painonnoston 17-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Islannissa. Ylisoinin voitto tuli 85 kilon tempauksella ja 107 kilon työnnöllä eli hänen yhteistulokseksi kertyi 192 kiloa.

Ylisoinin valmentaja Juha Kukkonen kommentoi kilpailua Bodonoksen Facebook-sivuilla sanoen Ylisoinin onnistuneen hyvin, vaikka lähtökohdat PM-kisoihin eivät olleet optimaaliset.

– Albanian EM-kilpailun pilannut nuha-kuume pitkittyi ja vaati reilun kahden viikon harjoittelutauon. Ennen näitä kisoja ehdimme tehdä vain muutaman treenin ja niissäkin kilot olivat kaukana siitä, mitä Janette nosti tänään kisassa helposti. On kova temppu onnistua tällaisessa paikassa, kun vielä pelkät aloituspainot olivat reilusti suuremmat kuin mitä harjoituksissa on viikkoihin edes yritetty. Kilpailu oli varsin tiukka, ja maajoukkueen valmennus hoiti taktisen puolen todella hienosti. Olen erittäin tyytyväinen Janeten suoritukseen, Kukkonen sanoo.