Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon kotituska jatkuu – Kristian Vesalainen auttamassa HIFK:n heräävää ylivoimaa

KooKoon kotipelien vaikeudet jääkiekkoliigassa jatkuivat lauantaina. Kun HIFK haki Kouvolasta viidennen voiton kuuteen edelliseen peliin maalein 3–2, nousi se pudotuspelipaikoille yhdeksänneksi.

HIFK:n ylivoima oli lauantaihin lähdettäessä huonointa (8,20), mutta Kouvolassa se osui kahdesti nousten ratkaisevaan rooliin. HIFK:n prosentit ovat nyt 10,61, taakse jäivät TPS ja HPK.

– En tiedä, mitä uutta olen tuonut ylivoimaan. Jotain minun juttuja siihen on ehkä tullut, ylivoimamaaleista ensimmäisen syöttänyt Kristian Vesalainen virnisti kysyttäessä hänen erikoistilanneavuista.

Vesalainen pelasi alkukaudella Ruotsin SHL:n Malmössä 15 pelissä tehoin 1+2=3.

– Vaikeuksista oppii, ei ole katkeruutta ketään kohtaan. Ja tämä viikko oli tosi hyvä, saimme täydet pisteet. Olemme tulleet kovalla duunilla ylöspäin, ja kopissakin on hyvä fiilis.

KooKoo on kerännyt 11 kotipelistä yhden suoran voiton ja seitsemän pistettä. Toiseksi huonoimmat kotijoukkueet ovat 15 pisteen SaiPa ja HPK.