Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves otti neljännen peräkkäisen voittonsa – "Olisi pitänyt ottaa kolme pistettä"

Edellisen kerran kaksi viikkoa sitten Kouvolassa pelannut Ilves pelasi lauantaina ensimmäisen kotiottelunsa sitten 18. lokakuuta, ja tällä kertaa sankariksi nousi kauden 12. maalillaan Joona Ikonen.

Ikonen nousi jääkiekkoliigan maalipörssin kärkeen ohi SaiPan Ville Meskasen. Hän ei silti ollut ottelun jälkeen pelkkää hymyä.

– Voitto on aina voitto, mutta olisi pitänyt ottaa kolme pistettä. Varsinaisen peliajan loppuhetkillä minulla oli kiekko kulmassa, mutta en pitänyt sitä loppuun saakka. Toki en tiennyt, paljonko aikaa oli jäljellä, Ikonen tuumi.

Kello pysähtyi aikaan 13,9 eli Sebastian Stålbergin 3–3-tasoitusmaali syntyi ajassa 59.46. Sport oli lähellä voittaakin, mutta Ilves kesti Jyrki Jokipakan jäähyn jatkoajalla, ja ajassa 64.33 se pääsi itse ylivoimalle. Jatkoaikaa oli jäljellä kahdeksan sekuntia, kun Ikonen teki illan toisensa. Ottelu päättyi Ilveksen 4–3-voittoon.

– Pelisuorituksemme oli tänään erinomainen. Liigan huippujoukkue vastassa vieraissa ja alla raskas viikko. Peli oli vieläpä tasainen, joukkue näytti kovaa luonnetta, sanoi Sportin valmentaja Risto Dufva.