Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon kinkku suli viimein – SaiPa jatkaa tukevasti sarjan jumbona

Kouvolan KooKoo katkaisi Liigassa neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se kaatoi jumbofinaalissa SaiPan 2–1, neljännen kerran tämän kauden keskinäisissä.

Vaikka kaksikko pitikin perää sarjassa ennen peliä, onnistui KooKoo ohittamaan sarjataulukossa voitollaan peräti kolme joukkuetta ja on nyt kahden pisteen päässä pudotuspeleistä.

Kaikki KooKoon neljä maalia upposivat SaiPa-vahti Niclas Westerholmin kilpikäden puolelta – kuin myös Eero Teräväisen voittomaali viivalta.

– En paljoa miettinyt suuntaa, sinne päin vain, naurahti kauden viidennen tehnyt Teräväinen.

Voitollaan kotonaan rämpinyt KooKoo (7 pistettä) nousi nyt koko liigan vierassaldon kärkeen (30 pistettä). Pitkät pisteettömät putket saivat myös päätöksensä. Seitsemän ottelua ilman ylivoimamaalia taapertanut KooKoo herkutteli viimein kultakypärä Joose Antosen 3–1-maalilla. Samalla päättyi Antosen 14 pelin mittainen maaliton putki.

– Kinkku ja kala sulivat viimein loppua kohti, voitto oli helpottava, makusteli tulosten kanssa tuskastellut KooKoon päävalmentaja Olli Salo.

SaiPan tarinat pelistä olivat laihoja. Vaikka alkukauden komeetta Jaedon Descheneau ja Greg Moro saatiinkin takaisin rosteriin, saaliiksi jäi Moron avausmaaliksi tekemä kauden toinen osuma.