Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoo kesti seitsemän alivoimaa ja haki jälleen voiton Vaasasta

Kouvolan KooKoo kävi hakemassa joulukuun toisen voittonsa Vaasasta miesten jääkiekkoliigassa. Joulukuun alussa KooKoo voitti lukemin 6–3, mutta nyt ottelu venyi voittolaukauskilpailuun saakka, jossa Sport taipui. KooKoo nappasi vierasvoitoin lukemin 2–1.

KooKoo on voittanut tällä kaudella joukkueiden kaikki kolme keskinäistä kamppailua.

– Meillä on Rubikin kuutio nimeltä Kouvolan kiekko vielä ratkomatta. Ei ole onnistuttu vielä laittamaan väriä oikeille seinille, Sport-luotsi Risto Dufva väritteli.

Voitosta huolimatta KooKoo sortui ottelun aikana virheisiin ja tarjosi Sportille peräti seitsemän ylivoimatilaisuutta. Kouvolalaisten alivoima pystyi selvittämään ne kaikki.

– Jos seitsemän alivoimaa tappaa, silloin on tehty jotain oikein, KooKoon päävalmentaja Olli Salo sanoi.

– Kai me sitten niin paljon rikottiin, hän pohti ytimekkäästi syitä alivoimien määrään.

Molemmat joukkueet iskivät varsinaisella peliajalla yhden maalin. KooKoo meni johtoon heti toisen erän alussa, kun Samuli Ratinen pääsi laukomaan Sport-puolustuksen blokista tarjoutuneen irtokiekon sisään. Yhdeksän minuuttia myöhemmin KooKoo-puolustuksen heikon purun jälkeen Juuso Pulli pääsi kiinni kiekkoon hyökkäysalueen siniviivalla ja laukoi pelivälineen maaliin.

Voittolaukauskilpailussa ratkaisun iski varsinaisella peliajallakin osunut Ratinen. KooKoo on pelannut vahvasti Vaasassa, mutta myös muuten vieraskentillä. Kouvolalaiset ovat tällä hetkellä sarjan paras vierasjoukkue koottuaan 19 vieraspelissä 32 pistettä.