Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heliövaara ja Glasspool antoivat luovutusvoiton – Glasspool ei ollut pelikunnossa

Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool antoivat vastustajilleen luovutusvoiton nelinpelin välierässä miesten ATP-turnauksessa Adelaidessa. Kaksikon oli tarkoitus kohdata El Salvadorin Marcello Arevalo ja Hollannin Jean-Julien Rojer, jotka etenevät nyt turnauksen finaaliin.

– Lloyd ei tuntenut oloaan hyväksi, eikä ollut pelikunnossa, Heliövaara viestitti STT:lle.

Neljänneksi sijoitettu pari päätti jättää ottelun väliin varmuuden vuoksi. Maanantaina alkaa kauden ensimmäinen grand slam -turnaus Australian avoin mestaruusturnaus Melbournessa, ja arvoturnauksen nelinpelin on määrä alkaa keskiviikkona.

– Katse on nyt Melbournessa, Heliövaara kertoi.

Suomalais-brittiläisen parin peli on ollut hyvässä kuosissa tammikuun alussa. Viime viikolla pari voitti Adelaiden ensimmäisen ATP-turnauksen, ja saavutus nosti Heliövaaran nelinpelin maailmanlistalla yhdeksänneksi. Toisesta turnauksesta heltisi välieräpaikka.

Arevalo ja Rojer voittivat viime vuonna Ranskan avoimen mestaruusturnauksen nelinpelin. He jakavat nelinpelin maailmanlistan kuudetta sijaa.